Primul review auto mut din lume, realizat de niște români pentru un Ford Model T din 1914 (Video)

Primul review auto mut din lume, realizat de niște români pentru un Ford Model T din 1914 (Video)

O recenzie auto inedită realizată de niște tineri români face înconjurul lumii, după ce a fost remarcată de revista internațională de specialitate Motor1.com.

Subiectul este unul pe măsura – un Ford Model T Speedster din 1914, din colecția milionarului Ion Țiriac, iar modul în care au reușit să-l prezinte românii de la AutoVantage l-a lăsat cu gura căscată pe Christopher Smith, editor veteran al publicației auto, un fan înrăit al mărcii Ford: film mut, pe post de review auto!

„Acest videoclip este creativ, ingenios și este o modalitate excelentă de a redescoperi Modelul T într-un mod nemaivăzut până acum. Poate ar merita să avem recenzii mute și la mașinile noi, unde expresiile pompoase și un pic de muzică de fundal vă spun tot ce trebuie să știți despre mașina în cauză. Hei, chiar ar fi ceva!”, scrie Smith în articolul publicat pe Motor1.com.

ADVERTISING

Iată cum celebra mașină de epocă a primit o recenzie video pe măsură... tot de epocă! ????

1914 Ford Model T Speedster - A Silent Review

Ford Model T s-a fabricat din 1908 până în 1927 și este probabil cel mai important vehicul al secolului al XX-lea, deoarece a motorizat literalmente întreaga lume.

Cu acest model, Henry Ford a revoluționat producția industrială, reușind să construiască în serie un automobil cu un preț convenabil pentru clasa de mijloc, care s-a vândut în 15 milioane de exemplare.

V.D.

Vezi și alte recenzii auto:

ADVERTISING
ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇