Ungureanu (USR): Rata de refuz e absurdă. 50% dintre profesori și 40% dintre cadrele medicale. Mi se pare absolut înfiorător

Ungureanu (USR): Rata de refuz e absurdă. 50% dintre profesori și 40% dintre cadrele medicale. Mi se pare absolut înfiorător

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu critică autoritățile pentru că nu au organizat centrele de vaccinare din timp și spune că atitudinea profesorilor și cadrelor medicale este „înfiorătoare”.

„Cel mai prost lucru a fost că nu ne-am pregătit din luna august (…). E foarte deranjant că e luna decembrie și noi abia acum ne pregătim pentru aceste centre, când știam din luna august că ne vom vaccina”, spune la RFI Emanuel Ungureanu.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

El taxează refuzul multor profesori și cadre medicale de a se vaccina împotriva COVID-19.

„Mă deranjează cumplit să văd aceste cifre, 50% din profesori să nu-și dorească să se vaccineze, aproape 40% din cadrele medicale, mi se pare absolut înfiorător. Cum să convingi populația generală să se vaccineze, dacă ai o rată de refuz atât de absurdă în rândul persoanelor care ar trebui să informeze și să convingă marea majoritate a populației să se vaccineze?”, menționează deputatul USR PLUS.

Ungureanu crede că succesul campaniei de vaccinare depinde și de numărul de doze care intră în țară.

„Depindem enorm de numărul de vaccinuri care intră în țară. Eu sper din toată inima să fie autorizată și a treia firmă care produce aceste vaccinuri, ca să avem un număr mai important de vaccinuri”, conchide Emanuel Ungureanu.

Citeşte articolele momentului pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖