Primarul Mihaiu îl atacă pe Cîțu: degeaba se dă ”rebel și cu tricou Metallica” dacă face ”politică sulfuroasă”

Primarul Mihaiu îl atacă pe Cîțu: degeaba se dă ”rebel și cu tricou Metallica” dacă face ”politică sulfuroasă”

Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu (USR), l-a criticat pe prim-ministrul Florin Cîțu (PNL), care l-a demis fără nicio explicație pe Vlad Voiculescu (PLUS), ministrul Sănătății.

”În ciuda imaginii de politician rebel și cu tricou Metallica, Cîțu a scos azi o filă din cele mai vechi cărți de politică sulfuroasă. Ne-a vorbit toată ziua de restabilirea încrederii în instituțiile statului, dar el, premierul, a depășit toate limitele de încredere stabilite în coaliție de la bun început.

Unii nu pot fi mai egali decât ceilalți. Iar tocmai el, cel care a fost desemnat să conducă acest guvern, nu trebuia să marcheze în propria poartă. Azi, coaliția de guvernare şi-a dat autogol. Azi, premierul României a pierdut încrederea colegilor și odată cu ea o mare parte din legitimitate. Azi, România a fost aruncată într-o criză politică inutilă.

ADVERTISING

E nevoie de un premier matur. Și e nevoie de asumare totală pentru reformele care stau la baza acestei coaliții”, transmite Radu Mihaiu.

Reacția vine după ce premierul l-a demis pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, miercuri, fără explicații și fără vreo discuție în coaliția de guvernare.

Iată și alte reacții în urma demiterii ministrului Sănătății:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇