Dezinformarea e o problemă de securitate națională. MApN a lansat un site dedicat știrilor corecte

Dezinformarea e o problemă de securitate națională. MApN a lansat un site dedicat știrilor corecte

Ministerul Apărării a lansat vineri o platformă online dedicată combaterii dezinformării.

Potrivit unui comunicat transmis SpotMedia.ro, site-ul www.mapn.ro/inforadar a fost lansat pentru a marca 27 de ani de la inființarea Direcției de informare și relații publice a MApN.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Pe acest site se regăsesc articole educative despre ce înseamnă o informare corectă, în care sunt oferite și sfaturi care ne ajută la verificarea informațiilor pe care le întâlnim. Totodată, sunt aduse și lămuriri pe subiecte din domeniul apărării.

„Platforma Inforadar este un portal dedicat atât știrilor corecte, cât și un instrument de educare pentru fiecare, în calitate de consumatori de informație, fie prin intermediul presei, fie direct din mediul online.

Inforadar își propune să se dezvolte în timp, pe măsură ce vor fi identificate noi teme care, pe baza unor informații oficiale, să fie în mod corect transmise către public”, a declarat colonelul Constantin Spînu, șeful Direcției informare și relații publice a MApN.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro: