Helmuth Duckadam face o declarație plină de sinceritate despre Ștefan Târnovanu: "Părerea mea!"

Helmuth Duckadam face o declarație plină de sinceritate despre Ștefan Târnovanu: "Părerea mea!"

Helmuth Duckadam (64 de ani), fostul mare portar al Stelei, a făcut o declarație plină de sinceritate despre Ștefan Târnovanu (22 de ani), goalkeeperul FCSB.

„Eroul de la Sevilla”, așa cum e poreclit Duckadam după ce a parat patru lovitură de departajare în celebra finală Steaua – Barcelona 0-0 (2-0), care a adus Cupa Campionilor Europeni la București în 1986, nu crede că e momentul ca Târnovanu să plece de la FCSB.

Deși are evoluții excelente și lăudate, Duckadam e de părere că tânărul goalkeeper de la FCSB ar trebui să mai rămână măcar doi ani în campionatul României, să prindă experiență și în cupele europene, apoi să facă pasul spre un club din străinătate.

ADVERTISING

”I-a crescut cota, nu ştiu dacă e de transfer pentru că portari sunt puţini care au reuşit să facă un salt spre echipele mari. Un portar tânăr, talentat, cu mare viitor, totul depinde de el.

La ora asta nu poate să plece, părerea mea e că ar trebui să mai stea cel puţin un an la FCSB. Să prindă postul de titular şi să fie permanent la naţională şi cu siguranţă într-un an-doi să aibă şi o experienţă şi o maturitate ca vârstă, atunci s-ar putea să prindă o echipă bună”, a declarat Duckadam, potrivit Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!