Oferta acceptată de Florinel Coman: FCSB a făcut anunțul

Oferta acceptată de Florinel Coman: FCSB a făcut anunțul

Cel mai în formă fotbalist de la FCSB în finalul play-off-ului, Florinel Coman (25 de ani) a acceptat oferta de ultim moment primită.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că Florinel Coman a acceptat oferta de ultim moment primită ca urmare a unui gest neașteptat al conducerii.

Omul de afaceri din Pipera a dezvăluit, printr-o decizie-fulger, i-a mărit salariul lui Florinel Coman, cel mai în formă fotbalist al momentului la FCSB. Gigi Becali a spus că, de acum încolo, Coman va încasa 30.000 de euro pe lună în loc de 20.000, cât avea până în momentul de față.

ADVERTISING

„Florinel Coman nu a putut prea multe cu Craiova pentru că are acolo vânătăi. La antrenament doar l-a lovit cu mingea și l-a durut. Are contuzie. Dar Florinel Coman e mai bun decât Florinel Coman care era. Deja e altceva. Nu mai poate fi ținut Coman.

(n.r. – vă veți despărți de el în vară?) Ca dovadă că și-a reintrat în formă, avea salariul 20.000 de euro pe lună, i l-am făcut la 30.000 de euro. L-am chemat, pentru că trebuie să îi dai o motivație și i-am zis: Florinel, pentru că sunt mulțumit de tine, nu mai ai 20.000 de euro, ai 30.000 de euro”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Florinel Coman a marcat nouă goluri și a livrat șapte pase de gol în 40 de meciuri (2.510 minute) din toate competițiile sezonului cu FCSB.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!