Nicușor Dan o provoacă pe Gabriela Firea la 3 dezbateri electorale, față în față

Nicușor Dan o provoacă pe Gabriela Firea la 3 dezbateri electorale, față în față

Nicușor Dan, candidatul susținut de USR-PLUS și PNL la Primăria Capitalei, o provoacă pe Gabriela Firea la 3 dezbateri electorale, față în față.

”Primarul Gabriela „PSD” Firea fuge de bucureșteni, fuge de bilanțul catastrofal de la primărie, fuge de sigla de partid. Nu poate fugi însă de alegerile de peste o lună, din 27 septembrie. Alegătorii trebuie să aibă ocazia de a face o comparație directă între candidații la Primăria Capitalei și în special între principalii doi candidați, conform tuturor sondajelor de opinie”, așa își motivează demersul Nicușor Dan.

ADVERTISING

”Prin urmare, lansez o provocare directă către contracandidata mea Gabriela Firea: 3 dezbateri electorale, față în față, pe teren neutru, în ultima săptămână de campanie.

Vă aștept ca să vorbim despre ceea ce bucureștenii trebuie să știe, despre ultimii patru ani din viața Capitalei, despre soluțiile pentru București, despre capacitatea fiecăruia dintre noi de a face ce trebuie pentru acest oraș”, adaugă Nicușor Dan în provocarea lansată pe Facebook.

Campania electorală pentru alegerile locale începe vineri, 28 august. Ea se va încheia în ziua de sâmbătă, 26 septembrie, la ora 7:00.

ADVERTISING

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇