În ziua moţiunii, PSD a adus în Parlament un Superman căzut în cap (Foto)

În ziua moţiunii, PSD a adus în Parlament un Superman căzut în cap (Foto)

Social democrații au adus un manechin care îl înfățișează pe Superman căzut în cap și l-au instalat pe holul din fața plenului Parlamentului, în ziua în care se votează moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Manechinul, în mările naturală, este o aluzie la filmulețele pe care premierul le postează pe contul personal de Instagram în care apare în calitate de Superman.

PSD-Superman
Foto: Antena3 (captură)

”PSD a pregătit decorul la Parlament. Superman a aterizat în cap în fața plenului. Urâtă ieșire din politică, Florin Cîțu!”, a scris pe Facebook deputatul USR-PLUS Iulian Bulai.

PSD a pregătit decorul la Parlament.Superman a aterizat în cap în fața plenului. Urâtă ieșire din politică, Florin Cîțu!

Publicată de Iulian Bulai pe Luni, 4 octombrie 2021

Social-democraţii au ţinut să îl ironizeze pe premierul Cîţu, în ziua moţiunii. 

ADVERTISING

”Astăzi, mantia îl va lăsa, în sfârşit, pe "cel-mai-fantastic" premier din istoria postdecembristă a României: Parlamentul va aproba moţiunea de cenzură, cu un vot a cărui concludenţă îmi doresc să ne scutească de prea multe comentarii.

Silit de împrejurări, "superman" Cîţu îşi încheie croaziera bezmetică în care a dus România, urmând să aterizeze forţat (cum lasă de înţeles şi fotografia alăturată). Ironia sorţii: totul se va întâmpla chiar în Ziua Mondială a Educaţiei (5 octombrie), despre care acest impostor afirma că, alături de Sănătate, reprezintă o propagandă pe care ”trebuie să o încheiem”.

ADVERTISING

După un an în care a pus pe primul loc congresul PNL şi voturile lui Boc de la Untold, nu vaccinarea şi sănătatea compatrioţilor săi, Cîţu se pregăteşte să plece pe uşa din dos, lăsând în urmă o ţară în prag de colaps, cu facturi duble la gaz & energie, cu datoria publică ajunsă la 50% şi perspectiva unei ierni care-i va arde la buzunare pe români”, a scris deputatul Dragoş Benea pe Facebook. 

???? Astăzi, mantia îl va lăsa, în sfârşit, pe "cel-mai-fantastic" premier din istoria postdecembristă a României:...

Publicată de Dragos Benea pe Luni, 4 octombrie 2021

Inițial, Cîțu a apărut ca Superman – într-un filmulț trucat și postat pe pagina sa de Instagram – în timpul campaniei interne pentru șefia PNL.

ADVERTISING

La acel moment, Ludovic Orban a declarat că, de fapt, postarea lui Cîțu arată că acesta ar avea o problemă medicală specifică (de natură psihatrică – n.red.).

Florin Cîțu a susținut, însă, că a primit postarea. Și că faptul că a făcut-o publică demonstrează doar că are simțul umorului.

„Mi s-a părut foarte bine făcut! Primesc tot felul de astfel de filmuțele. Cu gladiatori... Tot felul!”, a spus Florin Cîțu.

După câștigarea funcției de președinte al PNL și după ce Orban a anunțat că va demisiona de la conducerea Camerei Deputaților și că rupe legăturile cu Klaus Iohannis, Cîțu a apărut din nou ca Superman, pe Instagram.

De această dată, premierul, în postură de Superman, îi salută calm pe privitori, mișcându-și mâna.

Despre această nouă postare, Cîțu a spus, râzând, la Antena3: „Era o glumă. Eu sper că a fost o glumă apreciată. Era doar o glumă, pentru că s-a făcut aşa de mult caz de acel filmuleţ, era normal să revin astăzi cu această... Sper că s-a înţeles că este doar o glumă şi nimic altceva”.

Camerele reunite ale Parlamentului dezbat și votează, marți, moțiunea de cenzură a PSD intitulată ”Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor. Jos Guvernul Cîţu!”, semnată de 157 de parlamentari social-democraţi.

Citește mai multe despre moțiunea de cenzură care ar putea da jos Guvernul Cîțu:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇