Cîțu e din nou Superman, după ce a câștigat președinția PNL

Cîțu e din nou Superman, după ce a câștigat președinția PNL

La scurt timp după ce a câștigat funcția de președinte al PNL, Florin Cîțu a apărut iar pe Instagram în postura de Superman.

Inițial, Cîțu a apărut ca Superman – într-un filmulț trucat și postat pe pagina sa de Instagram – în timpul campaniei interne pentru șefia PNL.

La acel moment, Ludovic Orban a declarat că, de fapt, postarea lui Cîțu arată că acesta ar avea o problemă medicală specifică (de natură psihatrică – n.red.).

Florin Cîțu a susținut, însă, că a primit postarea. Și că faptul că a făcut-o publică demonstrează doar că are simțul umorului.

ADVERTISING

„Mi s-a părut foarte bine făcut! Primesc tot felul de astfel de filmuțele. Cu gladiatori... Tot felul!”, a spus Florin Cîțu.

  • Florin Cîțu explică postarea cu el în rol de Superman

După cîștigarea funcției de președinte al PNL și după ce Orban a anunțat că va demisiona luni de la conducerea Camerei Deputaților și că rupe legăturile cu Klaus Iohannis, Cîțu a apărut din nou ca Superman, pe Instagram.

De această dată, premierul, în postură de Superman, îi salută calm pe privitori, mișcându-și mâna.

Grafica este postată la storie, pe instagram. Așa că nu apare ca postare, pe wall-ul de instragram al premierului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Despre această nouă postare, Cîțu a spus, râzând, la Antena 3: „Era o glumă. Eu sper că a fost o glumă apreciată. Era dar o glumă, pentru că s-a făcut aşa de mult caz de acel filmuleţ, era normal să revin astăzi cu această... Sper că s-a înţeles că este doar o glumă şi nimic altceva”.

Citește și:

  • Florin Cîțu, noul președinte PNL, după o zi care l-a lăsat fără voce
ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇