Jennifer Lopez, mesaj în spaniolă la învestirea lui Joe Biden: ”Justiție pentru toți!” (Video)

Jennifer Lopez, mesaj în spaniolă la învestirea lui Joe Biden: ”Justiție pentru toți!” (Video)

Jennifer Lopez a cântat la ceremonia de depunere a jurământului a lui Joe Biden, după ce Lady Gaga a interpretat imnul național al Statelor Unite.

Cântăreața latino-americană și-a început spectacolul interpretând o variantă prescurtată a unui cântec clasic folk american, ”This Land Is Your Land”, făcând o tranziție către imnul ”America The Beautiful” și, încheind potpuriul cu refrenul ”This Land Is Your Land”, din nou.

ADVERTISING

La mijlocul reprezentației, însă, cântăreața a exclamat ”Justicia para todos!” (Justiție pentru toți! - n.red), ca un mesaj direct către cel de-al șaptesprezecelea și actualul Judecător șef al Curții Supreme de Justiție a Statelor Unite ale Americii, John Roberts, observă publicația RollingStone.

John Roberts este judecătorul în fața căruia Joe Biden a depus jurământul. EL a judecat primul proces de destituire împotriva lui Donald Trump și este posibil să îl judece și pe cel de acum.

Pentru a îndulci momentul, aceasta a continuat cu expresia ”Let's get loud”, care este și titlul celei mai cunoscute melodii ale sale.

WATCH: Jennifer Lopez sings ‘This Land Is Your Land’ for Biden inauguration

Cu o zi înainte de ceremonie, Jennifer Lopez s-a fotografiat cu membrii Gărzii Naționale de la Capitoliu.

ADVERTISING

”Ce onoare să petrec câteva momente cu acești oameni curajoși. Vă mulțumesc pentru serviciul și sacrificiul vostru. Vă respect astăzi și în fiecare zi. Mâine voi cânta pentru voi și pentru toți americanii”, a scris Jennifer Lopez pe Instagram.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇