Jennifer Lopez, mesaj în spaniolă la învestirea lui Joe Biden: ”Justiție pentru toți!” (Video)

Jennifer Lopez, mesaj în spaniolă la învestirea lui Joe Biden: ”Justiție pentru toți!” (Video)

Jennifer Lopez a cântat la ceremonia de depunere a jurământului a lui Joe Biden, după ce Lady Gaga a interpretat imnul național al Statelor Unite.

Cântăreața latino-americană și-a început spectacolul interpretând o variantă prescurtată a unui cântec clasic folk american, ”This Land Is Your Land”, făcând o tranziție către imnul ”America The Beautiful” și, încheind potpuriul cu refrenul ”This Land Is Your Land”, din nou.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

La mijlocul reprezentației, însă, cântăreața a exclamat ”Justicia para todos!” (Justiție pentru toți! - n.red), ca un mesaj direct către cel de-al șaptesprezecelea și actualul Judecător șef al Curții Supreme de Justiție a Statelor Unite ale Americii, John Roberts, observă publicația RollingStone.

John Roberts este judecătorul în fața căruia Joe Biden a depus jurământul. EL a judecat primul proces de destituire împotriva lui Donald Trump și este posibil să îl judece și pe cel de acum.

Pentru a îndulci momentul, aceasta a continuat cu expresia ”Let's get loud”, care este și titlul celei mai cunoscute melodii ale sale.

Cu o zi înainte de ceremonie, Jennifer Lopez s-a fotografiat cu membrii Gărzii Naționale de la Capitoliu.

”Ce onoare să petrec câteva momente cu acești oameni curajoși. Vă mulțumesc pentru serviciul și sacrificiul vostru. Vă respect astăzi și în fiecare zi. Mâine voi cânta pentru voi și pentru toți americanii”, a scris Jennifer Lopez pe Instagram.

Citește și:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!