Joe Biden, declarație de dragoste la depunerea jurământului: Te iubesc, Jilly! (Video)

Joe Biden, declarație de dragoste la depunerea jurământului: Te iubesc, Jilly! (Video)

Joe Biden a făcut pe Twitter o declarație de dragoste pentru soția sa, Jill: „Te iubesc, Jilly, și nu știu cum aș putea să-ți fiu recunoscător pentru că te am cu mine în această călătorie”, scrie noul președinte al SUA, în vârstă de 78 de ani.

Atașat mesajului apare un cadru de două secunde în care se vede cum Prima Doamnă îi este un adevărat sprijin în această nouă etapă. Postarea a adunat, în doar două ore, 3,3 milioane de vizualizări.

Joe Biden a fost surprins într-o scurtă filmare într-o ipostază emoționantă, pe care a împărtășit-o pe rețelele sociale cu puțin timp înainte depunerii jurământului.

ADVERTISING

Într-o captură de câteva secunde apar Joe Biden și soția sa, Jill Biden, unul lângă celălalt. Filmarea surprinde momentul în care soția sa îl ia hotărâtă de mână și, dacă până atunci, Joe Biden privea în jos, din momentul în care este luat de mână de soția sa, el privește încrezător înainte.

Joe Biden a devenit miercuri oficial al 46-lea președinte al Statelor Unite ale Americii.

Biden a depus jurământul, folosind o Biblie de la Rheims–Douai (Douay–Rheims) de familie, veche de 127 de ani, pe care a depus jurământul la toate învestirile din cariera sa politică.

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇