Lady Gaga, interpretare puternică a imnului SUA, la învestirea lui Biden (Video)

Lady Gaga, interpretare puternică a imnului SUA, la învestirea lui Biden (Video)

Lady Gaga a urcat miercuri pe scena organizată în fața Capitoliului, pentru a interpreta imnul SUA la învestirea lui Joe Biden în funcția de președinte.

Artista a fost îmbrăcată cu o rochie amplă, cu o fustă cu trenă de culoare roșie. Pe partea de sus avea brodat cu auriu un porumbel cu o ramură de măslin în cioc, simbol al păcii. Vocea ei a răsunat puternic pe toată esplanadă.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Urmărește LIVE pe SpotMedia.ro cele mai importante momente din ziua învestirii lui Joe Biden în funcția de președinte al SUA

Cu o zi înainte, Lady Gaga s-a rugat, în Capitoliu. Ea a postat pe Twitter o fotografie și mesajul ”Mă rog ca mâine să fie o zi de pace pentru toți americanii. O zi a iubirii, nu a urii. O zi a acceptării, nu a fricii. O zi în care să visăm la un viitor vesel ca națiune. Un vis fără violențe, un vis care să asigure securitate pentru fiecare suflet. Cu iubire, de la Capitoliu”.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!