Un proxenet a fost prins înainte să fugă în Dubai. S-a filmat măturând bani de pe jos: Nu mai suport mizeria asta (Video)

Un proxenet a fost prins înainte să fugă în Dubai. S-a filmat măturând bani de pe jos: Nu mai suport mizeria asta (Video)

Un bărbat de 30 de ani, din comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj, a fost prins pe Aeroportul Otopeni în timp ce încerca să plece în Dubai. El este suspect de trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism şi spălare de bani.

Înainte de a fi prins pe aeroport el se filmase în timp ce aduna bani de pe jos cu o mătură, arată Adevărul.

„Extraordinar. Am rămas singur şi numai mizerie. De când a plecat nevastă-mea de acasă am nevoie de o bonă, nu mai suport mizeria asta! Nu mai suport!”, spune bărbatul în clipul publicat de Poliţia Română.

ANUNȚ important din partea #PolițieiRomâne:Perioada de Z-FRIDAY s-a prelungit!Pentru cei care au astfel de...

Posted by Politia Romana on Friday, November 20, 2020

Bărbatul ar fi beneficiat de aproximativ 500.000 de euro

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Din cercetările efectuate de poliţişti, în cursul urmăririi penale, a rezultat că începând cu anul 2015, cel în cauză a recrutat, transportat, transferat şi adăpostit în ţară şi în străinătate, trei victime, dintre care una minoră, în scopul exploatării sexuale.  

De asemenea, în perioada 2015 – până în prezent, cu ajutorul unui bărbat de 52 de ani, ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei pentru 15 tinere, pe teritoriul Germaniei, Austriei şi Elveţiei.   Din activitatea infracţională, bărbatul ar fi beneficiat de aproximativ 500.000 de euro.

O parte din această sumă fiind 'albită' prin intermediul unei societăţi comerciale achiziţionată de persoana bănuită, în acest scop.  

De asemenea, în cursul zilei de ieri, poliţiştii de crimă organizată au efectuat trei percheziţii domiciliare, în judeţul Gorj, la locaţiile bărbaţilor, fiind identificate 12 telefoane mobile, carduri bancare, înscrisuri privind transferuri monetare din străinătate precum şi suma de 6.900 euro“, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Bărbatul era ajutat de tatăl său.

O parte din bani a fost investită în bunuri imobile pe teritoriul Ungariei, într-un autoturism de lux şi în vacanţe de lux. Restul au fost plasaţi în cutii de valori în diverse bănci din Elveţia.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!