Principalul suspect în cazul cadavrului tranșat descoperit pe marginea A1 a fost reținut

Principalul suspect în cazul cadavrului tranșat descoperit pe marginea A1 a fost reținut

Un cetăţean turc a fost reţinut pentru 24 de ore în cazul cadavrului unei femei găsit în urmă cu câteva zile la ieşirea de pe A1, în localitatea dâmboviţeană Olteni.

În cursul nopţii de joi spre vineri, bărbatul a fost audiat, după ce acasă la el fusese efectuată o percheziţie, conform unor surse judiciare citate de Agerpres.

Anchetatorii au găsit în casa acestuia ADN-ul victimei. Bărbatul a fost identificat cu ajutorul unor persoane din anturajul femeii ucise, relatează Antena 3.

Potrivit anchetatorilor, crima ar fi avut loc în locuința turcului. Acesta are o proprietate cu mai multe clădiri, dependințe şi o curte plină cu resturi de construcții.

ADVERTISING

După percheziții care au durat peste 14 ore, investigatorii au obținut cea mai importantă probă împotriva suspectului: ADN-ul victimei. A fost găsită și o sârmă cu care e posibil să fi fost legată femeia.

Inițial, bărbatul a susținut că nu știe română, dar a refuzat sa scoată un cuvânt chiar și după ce i s-a adus un traducător. Vecinii bărbatului se temeau de el, iar apropiații au recunoscut ca avea probleme psihice.

După ce ar fi omorât-o pe Mirela, suspectul i-ar fi transportat cadavrul până pe autostrada București-Pitești, în zona kilometrului 62. Rămășițele au stat aproape o lună, până când au fost găsite de un trecător.

ADVERTISING

În ziua în care a dispărut, Mirela le spusese apropiaților ca se întâlnește cu bărbatul din Turcia.

Cetățeanul turc stabilit în România de peste 20 de ani are mai multe afaceri în construcții şi tâmplărie. El a fost căsătorit cu o româncă până acum câțiva ani, iar femeia ar fi murit în condiții neclare.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇