O femeie din București a sărit la bătaie cu polițiștii locali și le-a smuls hainele, după o parcare neregulamentară (Video) UPDATE

O femeie din București a sărit la bătaie cu polițiștii locali și le-a smuls hainele, după o parcare neregulamentară (Video) <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

O femeie din Bucureşti a sărit la bătaie la poliţiştii locali şi le-a smuls hainele, după ce aceştia au prins-o că a parcat neregulamentar.

Femeia a fost observată de agenții de la Poliţia Locală, când voia să parcheze într-un loc interzis.

Au vrut să o sancţioneze şi situația a degenerat rapid.

Femeia a început să se certe cu polițiștii, iar apoi i-a atacat. Pe unul dintre ei efectiv s-a suit cu tot corpul şi l-a dezbrăcat.

S-a întâmplat ieri, în Sectorul 1, iar imaginile difuzate de Antena 3 sunt incredibile.

O tânără din Bucureşti a ajuns în arest, după ce a parcat greşit şi s-a luat la bătaie cu poliţiştii

După tot circul, au intervenit poliţiştii de la Secţia 5 şi tânăra furioasă a fost reţinută pentru 24 de ore.

ADVERTISING

"Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că la data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 10.25, inculpata a exercitat acte de violenţă împotriva a doi agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Locale Sector 1 Bucureşti, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, constând în smulgerea hainelor, îmbrânciri şi lovituri în zona feţei şi a corpului.

Inculpata a fost reţinută 24 de ore şi, ulterior, procurorul a formulat propunere de arestare preventivă, urmând ca propunerea să fie soluţionată de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti", transmite Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

UPDATE Instanţa a decis ca femeia să fie plasată în arest la domiciliu.

Agresoarea este cercetată pentru două infracțiuni de ultraj.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇