Cadavru tranșat descoperit pe marginea A1. Cine ar fi femeia ucisă

Cadavru tranșat descoperit pe marginea A1. Cine ar fi femeia ucisă

Cadavrul unei tinere femei a fost găsit pe un câmp, la kilometrul 64 de pe Autostrada A1 București-Pitești.

Descoperirea a fost făcută vineri, când au fost alertaţi poliţiştii de la Secţia Rurală 10 Petreşti.

Cadavrul se afla pe câmpul din apropierea bretelei de ieşire de pe autostrada A1, în satul Olteni, comuna Uliești, informează IPJ Dâmboviţa.

Trupul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Dâmboviţa pentru efectuarea necropsiei.

„În urma realizării expertizei genetice, urmează să se stabilească cu certitudine identitatea victimei", a precizat IPJ Dâmboviţa.

ADVERTISING

Trupul secționat ar fi al unei femei de aproximativ 30 de ani, care practica prostituția, spun surse din poliție citate de ProTV.

Anchetatorii încearcă acum să afle cine i-a luat viața victimei şi analizează imaginile de pe camerele de supraveghere video amplasate în zonă.

„Șoferul a observat un picior de om pe o arătură. Am mers până acolo și am zis: 'Bă, hai să mergem de aici, că într-adevăr e un picior'. Ne-am băgat în mașină, am mers la poliție, am mers la fața locului, le-am arătat ce le-am spus dânșilor. După adidași, asta am constatat, că e o femeie, că era un picior mic”, a relatat un martor la ProTV.

ADVERTISING

Trupul era dezmembrat, iar bucăți din acesta au fost găsite la câteva zeci de metri distanță, sub un pod.

„Era într-un sac de folie, după un sac de rafie și peste erau puse crengi. Am primit informația că s-a găsit încă o mână și un picior. Nu este de la noi. Din surse externe, ar putea fi din județul Argeș”, a declarat Iulian Costache, primarul comunei Uliești.

Femeia a fost ucisă într-un alt loc, i-a fost secţionat trupul, pus în folia de plastic şi adus cu maşina într-o zonă pe care criminalul o considera a fi izolată.

ADVERTISING

Poliţiştii bănuiesc că este vorba despre o persoană dată dispărută de familie, în urmă cu ceva timp. Aşteaptă, însă, rezultatele testelor ADN pentru a fi siguri că este vorba despre victima respectivă, potrivit Observator News.

Crima ar fi avut loc în urmă cu o lună. Cadavrul prezenta urme accentuate de putrefacţie, dar şi de muşcături de animale.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇