Top 3 locuri pe care trebuie să le vizitezi dacă vei merge la București într-o călătorie de afaceri

Top 3 locuri pe care trebuie să le vizitezi dacă vei merge la București într-o călătorie de afaceri

România este o țară frumoasă, plină de peisaje de poveste și de oameni primitori, o țară în care modernitatea se îmbină cu tradițiile și obiceiurile, creând un spațiu unic. Natura este spectaculoasă,  toate formele de relief sunt întâlnite pe întreg teritoriul țării, fiecare cu farmecul său propriu. Orașele sunt, de asemenea, comori arhitecturale, unde stilurile se îmbină și stau mărturie pentru trecutul fiecărei zone. Oamenii sunt calzi și primitori, iubitori de distracție și continuă să practice unele dintre tradițiile și obiceiurile specifice acestei zone, moștenite și transmise din generație în generație. Acest peisaj pitoresc este unic în Europa, motiv pentru care România este o țară care merită să fie vizitată.

ADVERTISING

Bucură-te de ce are de oferit Bucureștiul 

Dacă ai avut norocul să ajungi în București, ar fi păcat să nu profiți de ocazie pentru a te bucura de ceea ce are de oferit capitala. După întâlnirile de afaceri la care trebuie să participi, te poți bucura de diversitatea de baruri, terase și restaurante, fie din centrul orașului, fie din diferite zone ale acestuia. Cu siguranță vei avea parte de cele mai bune momente în acest oraș și, dacă timpul îți permite, ai putea chiar să îți extinzi călătoria pentru a vizita și alte regiuni ale țării. Chiar dacă în București sunt o sumedenie de localuri, unele dintre acestea se remarcă prin calitate față de celelalte.

ADVERTISING

1.     Berăria H

Pentru o ieșire cu ceilalți membri ai companiei, trebuie să alegeți un local care să reprezinte cât mai fidel societatea românească. De aceea, un restaurant cu muzică de petrecere, cum este Berăria H, poate fi alegerea potrivită. În primul rând, acest local vă oferă un meniu diversificat, atât de mâncăruri gustoase, cât și de băuturi dintr-o gamă largă de specialități diferite, pentru toate gusturile. În al doilea rând, concertele organizate în restaurant îi aduc pe scenă pe cei mai consacrați artiști, creând o atmosferă de neuitat. Astfel, te poți bucura de mâncăruri pregătite cu grijă de bucătarii restaurantului. Restaurantul oferă, de asemenea, o provocare dacă dorești să-ți surprinzi papilele gustative. Poți încerca un cârnat picant cu unul dintre cele mai iuți sosuri, mai ales dacă ești un fan al mâncărurilor puternic condimentate.

ADVERTISING

2.     French Revolution Eclairs

Pe lângă faptul că în București te vei distra și vei mânca o mâncare gustoasă și sățioasă, ar trebui să încerci și prăjiturile vândute de cofetăriile din București, mai ales când ți se face poftă de ceva dulce . Poți găsi prăjituri și produse de patiserie la orice cofetărie din oraș și poți fi plăcut surprins de aromele acestora. Însă, dacă vrei să încerci ceva mai special, un gust unic și de neuitat, trebuie să le dai o șansă eclerelor de la French Revolution.

3.     Dancing Lobster

Pentru a te bucura de o seară liniștită într-un loc cu o atmosferă plăcută și servicii impecabile, trebuie să alegi restaurantul Dancing Lobster. Meniul este ceva mai special, oferind o varietate de rețete și preparate portugheze care, cu siguranță, vor încânta atât prin aspect, cât și prin gust.

Prin urmare, dacă ajungi în București alături de membrii companiei, trebuie neapărat să vizitați restaurantele din oraș și să vă bucurați de mâncarea, băuturile și evenimentele pe care le oferă!