Martina Navratilova și-a ales favorita la US Open 2020

Martina Navratilova și-a ales favorita la US Open 2020

Legendara Martina Navratilova a dezvăluit care este favorita sa la câștigarea US Open 2020.

Navratilova spune că o vede favorită pe Serena Williams, chiar dacă aceasta va avea de suferit prin prisma absenței fanilor.

"Pentru Serena Williams, un handicap poate fi faptul că ea se hrănea cu energia publicului. Acum ea nu va avea asta. Oricum, ea se auto-motivează, însă mulțimea te ajută cu siguranță, mai ales când lucrurile nu merg cum trebuie.

Cred că Serena își dorește acest record. Pentru ea este vorba despre acest număr. Acum are șanse foarte mari la US Open, având în vedere numeroasele retrageri", a afirmat Martina Navratilova la BBC Radio.

ADVERTISING

De la revenirea în tenis, Serena Williams a disputat patru finale de Grand Slam, toate pierdute. Două dintre acestea au fost la US Open 2018 și 2019, când a cedat cu Naomi Osaka și Bianca Andreescu.

La US Open, Serena Williams are în palmares 6 trofee de Grand Slam la simplu, dar ultimul a fost câștigat tocmai în 2014. De atunci, de două ori a fost eliminată în semifinale, de două ori a pierdut finala și o dată a absentat.

US Open este turneul de Grand Slam la care Serena are cel mai mare procentaj al victoriilor, 89%, cu 101 victorii și 13 înfrângeri.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La singurul Grand Slam disputat în 2020, Serena a fost eliminată în turul 3 de la Australian Open.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇