Fostul antrenor al Simonei Halep dezvăluie planul grandios al lui Ion Țiriac: Investiții majore în tenisul din România

Fostul antrenor al Simonei Halep dezvăluie planul grandios al lui Ion Țiriac: Investiții majore în tenisul din România

Până să plece din funcția de președinte al Federației Române de Tenis, Ion Țiriac vrea să facă o schimbare majoră în sportul din România.

Fostul antrenor al Simonei Halep, Daniel Dobre, a dezvăluit că Țiriac intenționează să construiască 4-5 centre regionale pentru a crește tineri talentați într-un mediu adecvat.

Primul centru regional de tenis va fi inaugurat la Iași în perioada următoare.

"La inițiativa Federației, a domnului președinte Ion Țiriac, pornind de la dorința domniei sale de a crea câteva Centre Regionale de Tenis în România, cu implicarea lui Andrei, acest investitor pasionat, acum se pun bazele pentru un Centrul Regional foarte frumos în zona Iașului. Deja s-a semnat contractul de concesiune pentru teren și, la anul, pe vremea aceasta, ne putem aștepta să se joace tenis în Centrul Regional de la Iași. Iar planul domnului Țiriac nu se va opri aici.

ADVERTISING

Probabil că vom avea 4-5 astfel de centre în toată țara. Totul se datorează, cum am mai spus, pasiunii unor oameni care sunt mai puțin preocupați de bunăstarea lor, și se gândesc mai mult la binele comunității. Această ideea a pornit de la întrebarea: ce pot eu, ca antreprenor, să dau înapoi comunității în care m-am dezvoltat și unde îmi desfășor activitatea. Iar sportul este o modalitate de a aduce sănătate și bine în mijlocul unei comunități, și profit de ocazie pentru a-i mulțumi lui Andrei, dar și autorităților locale, pentru implicarea lor în aceste proiecte", a spus Daniel Dobre într-un interviu pentru FRT.

ADVERTISING

Ion Țiriac a fost ales președinte al Federației de Tenis în urmă cu un an, iar obiectivul său principal a fost deblocarea finanțării.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!