Ce spune Serena Williams după ce Simona Halep și alte tenismene de top s-au retras de la US Open

Ce spune Serena Williams după ce Simona Halep și alte tenismene de top s-au retras de la US Open

Americanca Serena Williams spune că ediția din acest an de la US Open va fi în continuare interesantă, în pofida faptului că mai multe tenismene de top nu vor participa.

Serena afirmă că învingătoarea de la US Open va intra în cartea de istorie deoarece va câștiga un turneu în condiții neobișnuite.

"Sunt multe jucătoare importante prezente aici, dar și multe care lipsesc. Vom continua să jucam tenis! Tenisul trebuie jucat, cu asterisc sau nu. Cred că tot anul merită un asterisc deoarece este special. În istorie nu am mai trecut prin așa ceva, să fim sinceri. Este istorie, punct. Așa că eu cred că vom învăța o lecție viitoare de istorie.

ADVERTISING

Chiar dacă vor fi niște asteriscuri, pentru că nimeni nu a mai făcut asta. Și dacă voi câștiga, va fi ceva wow, am reușit să câștig în aceste circumstanțe nebunești, fără suporteri. Dar mental pot să fac față. Este un test mental mai mult decât orice", a spus Serena Williams într-o conferință de presă.

Din top 10 WTA vor participa la US Open doar Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Sofia Kenin și Serena Williamas.

În schimb, printre jucătoarele care s-au mai retras de la US Open se mai află, pe lângă Simona Halep, Ana Bogdan, Polona Hercog, Fiona Ferro, Julia Goerges, Hsieh Su-Wei, Barbora Krejcikova, Svetlana Kuznetsova, Andrea Petkovic Anastasia Pavlyuchenkova, Shuai Peng, Anastasia Potapova, Sam Stosur, Barbora Strycova, Wang Qiang, Wang Xiyu, Wang Yafan, Zheng Saisai și Zhu Lin.

ADVERTISING

De aceste retrageri numeroase a profitat și Mihaela Buzărnescu, întrucât sportiva noastră a prins un loc pe tabloul principal.

US Open 2020 va începe pe 31 august, însă interesul a mai scăzut după aceste retrageri în masă.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!