Antrenorul Simonei Halep, despre reacțiile nervoase ale sportivei de la Praga

Antrenorul Simonei Halep, despre reacțiile nervoase ale sportivei de la Praga

Antrenorul Simonei Halep, Artemon Apostu Efremov, a vorbit despre momentele în care sportiva noastră a avut câteva priviri tăioase și replici către oamenii din staff-ul său în finala de la Praga.

Deranjată de faptul că nu îi merge serviciul, Simona a avut câteva reproșuri făcute către staff-ul său.

Totuși, Artemon Apostu Efremov spune că astfel de lucruri sunt normale și o felicită pe Simona pentru faptul că a luptat până la capăt.

"E important că a reușit să gestioneze situația și fără să-i meargă atât de bine serviciul. Au fost momente de frustrare, dar a avut până la urma puterea să ducă meciurile la bun sfârșit.

ADVERTISING

Când ești acolo ai și anumite reacții, dar din tribune nu poți decât să oferi niște sfaturi, iar lucrurile se rezolvă doar de pe teren. Tu poți să vii cu sfaturi, dar sportivul este cel aflat pe teren", a spus Artemon Apostu Efremov în emisiunea Așii Tenisului de la Digi Sport.

De asemenea, Artemon Apostu Efremov a explicat și felul în care a comunicat cu Simona, având în vedere că on court coaching-ul nu mai este permis.

"Am discutat din tribune, regulamentul permite acum. De obicei, am făcut-o când s-a aflat pe partea mea. Când este pe partea cealaltă poți să strigi ceva, dar fără să deranjezi, în limitele normalului", a explicat Apostu Efremov.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Amintim că Simona Halep a câștigat, sâmbătă, turneul de la Praga, după ce a învins-o pe Elise Mertens (23 WTA), cu 6-2, 7-5.

Sportiva noastră a revenit în țară, iar următorul turneu din calendarul său este cel de la Roma, din luna septembrie.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!