Simona Halep, declarații pentru SpotMedia.ro după titlul câștigat la Praga: Ce spune despre victorie și ce a discutat cu Darren Cahill

Simona Halep, declarații pentru SpotMedia.ro după titlul câștigat la Praga: Ce spune despre victorie și ce a discutat cu Darren Cahill

Simona Halep a avut un scurt dialog cu SpotMedia.ro după victoria obținută sâmbătă în turneul de la Praga.

Sportiva noastră a afirmat că, deși nu este încă la nivelul său maxim, este foarte bucuroasă că a reușit să plece de la Praga cu un trofeu.

"Consider că în fiecare zi am făcut un meci bun. De la zi la zi am progresat în anumite chestii. Întotdeauna o finală e mai dificilă și e mai greu, dar faptul că am reușit să rămân acolo în setul 2 și să lupt pentru fiecare minge mi-a dat încredere.

E greu să-mi dau o notă pentru că simt că nu sunt la nivelul maxim pe care-l aveam înainte de toată perioada aceasta, dar faptul că am reușit să câștig un turneu, chiar dacă e mai micuț, după o perioadă lungă, îmi dă încredere și sunt foarte mulțumită", a afirmat Simona Halep pentru SpotMedia.ro.

ADVERTISING

De asemenea, Simona a dezvăluit că Darren Cahill i-a trimis un mesaj de felicitare imediat după finalul meciului.

"După fiecare meci vorbim, m-a felicitat. Nu e nimic de analiat după ce câștigi un turneu. Doar bucuria și o să discutam când ne vom auzi zilele astea", a completat Simona.

Întrebată dacă își dorește să revină la Praga pentru a apăra trofeul anul următor, Simona a menționat că nu știe încă. "Să fim sănătoși până atunci pentru că e un drum lung", a conchis Simona.

Amintim că Simona Halep a câștigat, sâmbătă, turneul de la Praga, după ce a învins-o pe Elise Mertens (23 WTA), cu 6-2, 7-5.

ADVERTISING

Sportiva noastră va anunța luni dacă va participa la US Open, dar sunt șanse foarte mari să se retragă. În acest caz, ea va reveni pe teren în turneul de la Roma.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!