Prima reacție a Simonei Halep după triumful de la Praga

Prima reacție a Simonei Halep după triumful de la Praga

Simona Halep a și oferit o primă reacție după triumful din cadrul turneului WTA de la Praga, în cadrul ceremoniei de premiere a celor două sportive.

Românca născută la Constanță, 28 de ani, 2 WTA, a trecut în ultimul act de belgianca Elise Mertens, scor 6-2, 7-5, după o oră și 35 de minute. Cronica întâlnirii o puteți reciti mai jos:

Simona Halep cucerește trofeul WTA de la Praga, în primul turneu la care a participat după pandemie

La ceremonia de premiere, Simona a fost bucuroasă și în mod vizibil emoționată, fiind extrem de mulțumită că la primul turneu WTA oficial la care a participat după atâtea luni de pauză, a putut să cucerească și marele trofeu: ”Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care au făcut acest turneu posibil în aceste momente speciale. A fost o săptămână dificilă, toate aceste reguli noi..din cauza acestui coronavirus. E greu să joci după atâtea luni, dar a fost special să simt iarăși zgura sub picioare. Mă bucur să câștig aici la 15 ani distanță după ce am jucat un prim turneu aici. A fost minunat și sper să revin în capitala Cehiei”.

ADVERTISING

Românca a primit la final un cec în valoare de 25.000 de dolari, dar și 280 de puncte din partea WTA.

SpotMedia.ro e una dintre cele două instituții media din România acreditate de WTA pentru turneul de la Praga. Rămâneți alături de noi pentru detalii despre campioana noastră!

Citește și alte știri interesante legate de Simona Halep pe SpotMedia.ro:

Miză financiară deosebită pentru Simona Halep în finala turneului WTA de la Praga

Simona Halep dezminte vehement o informație apărută în presă

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!