Miză financiară deosebită pentru Simona Halep în finala turneului WTA de la Praga

Miză financiară deosebită pentru Simona Halep în finala turneului WTA de la Praga

Simona Halep are ocazia de a bifa la Praga al 21-lea său trofeu oficial în WTA, dar în același timp și șansa de a-și rotunji veniturile cu o sumă considerabilă.

Românca născută la Constanța în vârstă de 28 de ani va evolua duminică în fața lui Elise Mertens în ultimul act din capitala Cehiei, meci transmis LIVE pe SpotMedia.ro cu începere de la ora 14.30.

Avancronica finalei WTA de la Praga: Simona Halep versus Elise Mertens. Românca își poate lua revanșa după ultimul act de la Doha

Halep și-a asigurat o dată cu prezența în finală suma de 14.000 de dolari, însă dacă o va învinge pentru a patra oară în carieră pe belgiancă va incasa de la organizatori suma de 25.000 de dolari.

ADVERTISING

Din cauza pandemiei de coronavirus, având în vedere că turneul a trebuit să se desfășoare fără spectatori, premiile au fost diminuate considerabil față de anul precedent. Câștigătoarea din 2019, Jil Teichmann, Elveția, a obținut atunci suma de 43.000 de dolari.

Simona Halep vs. Elise Mertens | 2019 Qatar Total Open Final | WTA Highlights

După finala turneului de la Praga, Simona Halep a promis că va anunța decizia finală în privința participării sale la ediția din acest an de la US Open, turneul de Mare Șlem de la New York.

Ar putea fi al doilea trofeu WTA din acest an pentru Simona, care s-a impus la ultimul mare turneu de dinainte de pandemie, cel de la Dubai, după o finală electrizantă cu Rybakina.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte știri interesante legate de Simona Halep pe SpotMedia.ro:

Cine este Elise Mertens, adversara Simonei Halep în marea finală de la Praga

Simona Halep dezminte vehement o informație apărută în presă

SpotMedia.ro e una dintre cele două instituții media din România acreditate de WTA pentru turneul de la Praga. Rămâneți alături de noi pentru detalii despre campioana noastră!

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!