Simona Halep dezminte vehement o informație apărută în presă

Simona Halep dezminte vehement o informație apărută în presă

Simona Halep a dezmințit vehement faptul că a participat la o nuntă la care nu s-au respectat măsurile de distanțare socială.

Pe contul de Facebook al sportivei noastre a apărut o dezmințire după ce în presă s-a scris faptul că a participat la acea nuntă oprită de polițiștii din Constanța.

Presa a relatat că la acea nuntă participau peste 200 de invitați și că a fost nevoie de 28 de polițiști pentru a o opri.

După ce presa a scris că și Simona Halep a participat la acel eveniment, sportiva noastră a negat informația.

ADVERTISING

"Față de această informație eronată, reafirmăm și pe această cale faptul că Simona Halep nu a participat la evenimentul menționat și nici la un alt eveniment de acest tip.

Date fiind poziția constantă a Simonei Halep în toată această perioadă grea în sensul respectării cu strictețe a recomandărilor și eforturilor autorităților de combatere a COVID-19, susținerea morală și financiară acordată pentru sprijinirea tuturor acestor eforturi precum și poziția sa de persoană publică și reper moral pentru o pătura socială largă, facem apel la presă să dea dovadă de responsabilitate și să verifice temeinic informațiile utilizate înainte de a fi propagate în spațiul public. Furnizarea unor asemenea informații este de natură să creeze prejudicii importante atât Simonei Halep, față de angajamentele sale sociale și contractuale, cât și societății în general", se arata in mesajul postat pe pagina Simonei Halep.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sportiva noastra se află la Praga, iar joi o va întâlni pe Barbora Krejcikova, în optimile de finală, în direct pe SpotMedia.ro.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

SpotMedia.ro e una dintre cele două instituții media din România acreditate de WTA pentru turneul de la Praga. Rămâneți alături de noi pentru detalii despre campioana noastră!


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!