Simona Halep dezvăluie pentru SpotMedia.ro că se resimte: "Mâine dimineață aflu mai multe detalii"

Simona Halep dezvăluie pentru SpotMedia.ro că se resimte: "Mâine dimineață aflu mai multe detalii"

Simona Halep a dezvăluit că se resimte după primul meci pe care l-a disputat în turneul de la Praga.

După conferința de presă în limba engleză, Simona Halep a avut și un dialog în română cu SpotMedia.ro. Am întrebat-o așadar pe Simona cum se simte după acest meci, iar sportiva noastră a afirmat că a resimțit „o tensiune în spate” la finalul primului set, pe fondul oboselii.

Sportiva noastră ne-a declarat că abia miercuri dimineață va afla cu exactitate cât de mari sunt problemele.

"Am făcut stretching, am făcut un pic de recuperare după meci, dar va trebui să fac și un masaj ca să îmi revin mai mult. Nu știu exact acum, dar mâine dimineață o să am mai multe detalii. Sper să fiu în regulă", ne-a declarat Simona Halep.

ADVERTISING

Simona ne-a mai mărturisit că și-ar fi dorit să nu aibă un meci atât de lung, dar se bucură totuși că a câștigat confruntarea cu Polona Hercog.

"Îmi doream să termin mai repede, dar până la urmă mi-am dorit foarte tare să câștig. Așa că scorul nu prea contează când câștigi. Mă bucur totuși că am rezistat fizic chiar dacă acum mă simt obosită. A fost un meci bun, e o jucătoare foarte bună, foarte solidă", a explicat Simona.

De asemenea, Simona ne-a mai spus că se simte foarte puternică mental, după ce a câștigat al treilea tie-break la rând.

ADVERTISING

"Mă simt puternică mental, simt că am progresat foarte mult în ultima perioadă și simt că dacă stau liniștită și am atitudinea pozitivă sunt în stare să câștig meciurile pe muchie de cuțit", a încheiat Simona.

În optimile de finală de la Praga, Simona Halep o va întâlni pe Barbora Krejcikova.

Sportiva din Cehia ocupă locul 118 WTA la simplu, iar cel mai sus a ajuns pe locul 112. La dublu, în schimb, are două Grand Slam-uri câștigate.

Partida dintre Simona Halep și Barbora Krejcikova va avea loc joi, LIVE Text pe SpotMedia.ro cu selecții video de la cele mai importante momente în timp real.

ADVERTISING

Amintim că Simona Halep s-a calificat în optimile de la Praga după ce a trecut de Polona Hercog (46 WTA) cu 6-1, 1-6, 7-6 (3).

A fost primul meci pentru Simona Halep după o pauză de aproximativ jumătate de an.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

SpotMedia.ro e una dintre cele două instituții media din România acreditate de WTA pentru turneul de la Praga. Rămâneți alături de noi pentru detalii despre campioana noastră!


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!