Simona Halep dezvăluie motivul real pentru care s-a retras de la Palermo: "A fost un șoc pentru mine"

Simona Halep dezvăluie motivul real pentru care s-a retras de la Palermo: "A fost un șoc pentru mine"

Simona Halep a dezvăluit motivul real pentru care s-a retras din turneul de la Palermo, de săptămâna trecută.

Sportiva noastră a mărturisit că a luat această decizie deoarece a rămas „șocată” în momentul în care a aflat că autoritățile din Italia au impus o perioadă de carantină pentru cetățenii care vin din țara noastră.

Chiar daca autoritățile italiene i-au dat asigurări că nu va sta în carantină, Simona spune că nu a putut trece din punct de vedere mental peste incertitudinea apărută.

"În acea zi autoritățile din Italia au decis să pună carantină pentru români și a fost un șoc pentru mine deoarece avem atât de multe cazuri în țara noastră. Am crezut că va fi dificil și nu eram mental pregătită. Am zis mai bine să stau acasă pentru că nu eram pregătită. Dacă nu sunt mental pregătită, nu merg la turnee", a afirmat Simona Halep.

ADVERTISING

Retragerea Simonei Halep i-a supărat pe organizatorii de la Palermo, care au criticat-o public prin vocea directorului Oliviero Palma.

„A fost păcat că am pierdut-o pe Simona Halep. Scrisoarea pe care autoritățile sanitare locale i-au trimis-o ar fi trebuit să o convingă, dar n-a fost cazul. În orice caz, avem un tablou foarte bun și fără ea și vom avea un turneu istoric”, a spus Palma.

„Ruggero Razza, consilierul nostru sanitar, i-a trimis o scrisoare în limba engleză, dar totul a fost în zadar. S-a speriat și a preferat să cedeze!”, a adăugat Oliviero Palma

ADVERTISING

Simona va evolua în această săptămână la Praga, iar marți va juca în proba de simplu, în primul tur, contra Polonei Hercog, în direct pe SpotMedia.ro.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

SpotMedia.ro e una dintre cele două instituții media din România acreditate de WTA pentru turneul de la Praga. Rămâneți alături de noi pentru detalii despre campioana noastră!


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!