Simona Halep, despre participarea la Praga, motivul pentru care n-a mers la Palermo și dacă va fi prezentă la US Open

Simona Halep, despre participarea la Praga, motivul pentru care n-a mers la Palermo și dacă va fi prezentă la US Open

Simona Halep a plecat vineri spre Praga, acolo unde săptămâna viitoare va participa la turneul dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

Pe aeroport, tenismena noastră a vorbit cu reprezentanții mass-media despre turneul de la Praga, absența de la Palermo si dacă va participa sau nu la US Open 2020, potrivit Telekom Sport.

despre turneul de la Praga

"Sunt puţin stresată, dar cred că o să fie bine. Nu am jucat încă fără spectatori. O să văd săptămâna aceasta şi sper să nu fie atât de ciudat. Am făcut testul, am primit rezultatul ieri, negativ bineînţeles. Astăzi, când o să ajung acolo, o să mai fac un test şi cât aşteptăm rezultatul stăm în cameră."

ADVERTISING

despre absența de la Palermo

"A fost o decizie de moment, am crezut că este mai bine să nu merg la Palermo. Nu eram poate pregătită mental. Acum sunt mai bine şi sunt 100% convinsă că trebuie să joc. Am stat vreo două luni fără tenis şi a fost dificil, dar cum am mai spus, a fost şi bine, pentru că aveam nevoie de o pauză totală."

despre posibila participare la US Open 2020

"Nu ştiu încă, nu am decis. Dar în condiţiile actuale, nu. Tot timpul sănătatea este mai important şi cred că nimeni nu poate judeca pe altcineva când ia o decizie stric personală."

ADVERTISING

Turneul se vede și în România

Turneul pe zgură de la Praga va începe luni și va fi televizat în România de Digi Sport.

Toate meciurile Simonei Halep vor fi transmise în direct de SpotMedia.ro.

WTA Prague Open face parte din categoria WTA International tournaments și va avea pe tablou principal un număr de 32 de tenismene.

Câștigătoarea va fi recompensată cu un cec în valoare de 43.000 de dolari și 280 de puncte în clasamentul WTA.

Tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal, unde vor mai fi alte două tenismene din România - Irina Begu și Patricia Țig, va avea loc sâmbătă.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!