Simona Halep a luat decizia finală în privința participării la Praga

Simona Halep a luat decizia finală în privința participării la Praga

Organizatorii turneului de la Praga au anunțat că au discutat cu managerul Simonei Halep, iar aceasta a luat decizia finală în privința participării în turneul de la Praga.

Potrivit unui anunț făcut de directorul turneului, Simona a decis să vină la Praga și să joace.

"Simona ar trebui să vină aici la finalul săptămânii. Suntem în contact cu managerul său", a afirmat directorul turneului, David Trunda, într-o conferință de presă.

În urmă cu două zile, SpotMedia.ro a luat legătură cu managerul de comunicare al Simonei Halep, Katie Spellman, care ne-a oferit detalii despre participarea sportivei la Praga.

ADVERTISING

„În acest moment, Praga rămâne în calendarul Simonei, iar ea intenționează să călătorească în Cehia la finalul acestei săptămâni. Dar, așa cum știți, situația din jurul Covid-19 se schimbă de la o zi la alta, așa că Simona și echipa sa vor continua să monitorizeze totul cu atenție pentru a se asigura că sănătatea și siguranța să rămân principalele priorități”, a declarat Katie Spellman pentru SpotMedia.ro în urmă cu două zile.

Turneul de la Praga, dotat cu premii în valoare de 225 de mii de dolari, va începe pe 10 august.

ADVERTISING

Pe lângă Simona, la această competiție vor mai participa Petra Martic, Elena Rybakina, Marketa Vondrousova, Maria Sakkari și Anett Kontaveit.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!