O fostă mare tenismenă lansează o nouă ipoteză despre absența Simonei Halep de la US Open: "Oamenii nu se gândesc la acest lucru"

O fostă mare tenismenă lansează o nouă ipoteză despre absența Simonei Halep de la US Open: "Oamenii nu se gândesc la acest lucru"

O dublă campioană de Grand Slam a lansat o nouă ipoteză după ce Simona Halep a anunțat că nu va participa la ediția din acest an de la US Open.

Americanca Mary Pierce spune că decizia Simonei de a absenta are legătură cu faptul că și-ar fi creat un disconfort mental pentru că nu putea să ia cu ea întreaga echipă.

Mary Pierce spune că Simonei i-ar fi fost dificil să aibă încredere în oameni pe care nu îi cunoaște, care să aibă grija de recuperarea să pe durata turneului.

"Este dificil să-i ceri să vina fără toată echipa. Oamenii nu se gândesc la acest lucru. Ok, vine, dar are nevoie de oamenii de încredere. Și ei sunt parte din succesul Simonei. Are un fizioterapeut în care are încredere. Dacă are o problemă cui se adresează?

ADVERTISING

Una e să discuți cu omul cu care lucrezi de atât de mult timp, care te cunoaște, știe de ce ai nevoie și altceva e să discuți cu cineva de la turneu. Nu mai ai parte de același confort mental. La ea nu mai e chestiunea financiară la mijloc. E asigurată din acest punct de vedere, are tot confortul necesar, are gloria absolută. Dar vrea să fie în siguranță și să poată oferi cel mai bun tenis al său", a spus Mary Pierce la Tennis Channel.

US Open va începe pe 31 august, dar organizatorii au luat măsuri stricte pentru a evita ca jucătoarele să se infecteze cu noul coronavirus.

ADVERTISING

Una dintre ele prevede faptul că jucătoarele au voie să vină la turneu cu un staff restrâns.

În plus, pe durata turneului, sportivii au voie să iasă din hotel doar pentru a merge la antrenamente sau meciuri.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!