Presa internațională, despre retragerea Simonei Halep de la Palermo: "Directorul e furios pe româncă"

Presa internațională, despre retragerea Simonei Halep de la Palermo: "Directorul e furios pe româncă"

Decizia Simonei Halep de a nu mai participa la turneul de la Palermo a stârnit ecouri în presa internațională.

SpotMedia.ro vă prezintă principalele comentarii apărute în mediul online:

We Love Tennis: "Directorul turneului de la Palermo e furios pe româncă! Simona Halep a decis să se retragă din cauza măsurilor recente, dar pentru Oliviero Palma, directorul turneului, aceste scuze nu stau în picioare".

Punto de Break: "Furie la Palermo din cauza Simonei Halep. Pentru directorul turneului, motivul invocat de Simona Halep pentru a părăsi turneul este departe de a fi luat în seamă. Într-un comunicat de presă, Palma și-a arătat furia față de decizia româncei și dă asigurări că toate masurile erau luate".

ADVERTISING

Tennis Now: "Simona Halep s-a retras de la Palermo și organizatorii nu sunt deloc fericiți. Simona a luat această decizie din cauza confuziei legate de restricțiile invocate de guvernul italian pentru cetățenii români".

Tennis Magazine: "Organizatorii de la Palermo, amărâți după decizia Simonei Halep. Turneul de la Palermo va redeschide circuitul, dar va fi fără atracția sa principală".

Într-un comunicat de presă, organizatorii de la Palermo s-au declarat frustrați și amărâți de decizia luată de Simona Halep.

ADVERTISING

În schimb, sportiva noastră a explicat motivul pentru care a luat această decizie.

"Dată fiind creșterea numărului de cazuri de COVID-19 din România și fricile mele de a călători în străinătate, am luat, cu greu, decizia de a mă retrage de la turneul de la Palermo. Aș vrea să mulțumesc organizatorilor turneului și ministrului Sănătății din Italia pentru eforturile pe care le-au făcut pentru mine, și anume aceea de a obține derogarea de la intrarea pentru 14 zile în carantină" a anunțat Simona.

Pentru Simona urmează turneul de la Praga, care va începe pe 10 august.

ADVERTISING

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!