Gică Hagi și Simona Halep, mesaj clar în ziua cu cele mai multe cazuri de coronavirus: "Vreți să fiți haiduci, dar respectați regulile"

Gică Hagi și Simona Halep, mesaj clar în ziua cu cele mai multe cazuri de coronavirus: "Vreți să fiți haiduci, dar respectați regulile"

Gică Hagi a avut un mesaj către cei care nu mai respectă regulile în această perioadă. Regele i-a îndemnat pe oameni să poarte masca, să respecte distanțarea socială și regulile de igienă sanitară.

Considerat cel mai mare fotbalist din istoria României, Hagi a făcut un apel public pentru ca oamenii să respecte regulile, în ziua în care în Romania s-au înregistrat aproape 1.000 de cazuri noi de coronavirus.

"Trebuie să ne adaptăm. Omul e făcut să se adapteze la orice condiție. Să muncim în continuare, dar să respectăm regulile. Vreți să fiți haiduci, dar respectați regulile și principiile foarte clare. Să vedem iar suporterii în tribune. Să respecte regulile, iar noi să jucam fotbal în continuare. Respectă regulile! Ai grijă de tine, pune-ți masca!", a afirmat Gică Hagi la Antena 1.

ADVERTISING

De asemenea, și tenismena Simona Halep a transmis un mesaj public prin care îi îndeamnă pe oameni să poarte masca.

"Haideți să fim responsabili! Să avem grijă de noi și de cei din jurul nostru", a fost mesajul Simonei Halep.

Totodată, și Ion Țiriac a avut un mesaj pentru oameni. "Respectați regulile. Mențineți distanța și purtați masca", a transmis Ion Țiriac.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Record de cazuri noi în România

Alte 994 noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 au fost identificate în ultimele 24 de ore în România.

Acesta reprezintă un nou record zilnic absolut și nici măcar nu vorbim de un record proporțional de teste procesate. În ultima zi au fost făcute 17.204 de teste.

Avem un nou record negativ și pe secțiile de Terapie Intensivă. Dacă cel mai mare număr de până acum a fost ieri – 293, marți la ATI sunt internați 297 de pacienți.

Totodată, 36 de decese au fost raportate de luni până marți. Această cifră ne apropie de recordul negru stabilit pe 15 aprilie, când au fost anunțate 40 de morți.

ADVERTISING

Avem o mulțime de știri din sport pe SpotMedia.ro! Te invităm să citești și:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe SpotMedia.ro

C.S.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!