Prima reacție a Simonei Halep după anunțul neparticipării la turneul WTA de la Palermo

Prima reacție a Simonei Halep după anunțul neparticipării la turneul WTA de la Palermo

Simona Halep a avut o primă reacție după anunțul organizatorilor de la Palermo în care a fost enunțat faptul că sportiva noastră nu va mai participa până la urmă la turneul oficial WTA din Italia, care va debuta pe 3 august.

A doua jucătoare a lumii în prezent a ținut să își justifice decizia printr-un mesaj pe o rețea de socializare, mesaj în care a explicat că în contextul creșterii alarmante de cazuri COVID-19 în România și nu numai există o teamă pregnantă de a călători:

”Dată fiind creșterea numărului de cazuri de COVID-19 din România și fricile mele de a călători în străinătate, am luat, cu greu, decizia de a mă retrage de la turneul de la Palermo.

ADVERTISING

Simona Halep și-a anulat participarea la Palermo

Aș vrea să mulțumesc organizatorilor turneului și ministrului Sănătății din Italia pentru eforturile pe care le-au făcut pentru mine, și anume aceea de a obține derogarea de la intrarea pentru 14 zile în carantină”, puncta Halep, dublă campioană de Mare Șlem, pe pagina sa oficială de Twitter.

Teoretic, următorul turneu WTA la care Simona Halep ar trebui să participe este cel de la Praga, din capitala Cehiei, începând cu 10 august.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep!

ADVERTISING

Citește și:

D.A.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!