Simona Halep și-a anulat participarea la Palermo

Simona Halep și-a anulat participarea la Palermo

Simona Halep a decis să nu se mai prezinte la turneul WTA de la Palermo, primul turneu oficial la care ar fi urmat să revină în circuit, începând de pe 3 august, în Italia.

Este o decizie care s-a bazat pe ultimele măsuri anunțate de autoritățile din Peninsulă, care au decis ca toți cetățenii din România și Bulgaria care intră în Italia să stea în carantină pentru 14 zile.

Anunțul a fost făcut de organizatorii de la Palermo, care au primit vestea din partea managerului Simonei, Virginia Ruzici: ”Am aflat cu foarte multă tristețe despre decizia locului 2 mondial WTA Simona Halep de a-și anula participarea la turneul nostru de la Palermo. Ieri eram optimiști în ceea ce privește prezența româncei și am informat staff-ul româncei că jucătorii profesioniști nu trebuie să respecte regula de carantinare de 14 zile. I-a fost trimis Simonei un comunicat din partea Direcției Regionale de Sănătate care enunță faptul că pentru sportivii de performanță aceste reguli nu se aplică. Chiar și așa, stafful Simonei ne-a anunțat că nu mai poate participa în Sicilia. Suntem foarte dezamăgiți de această veste”, se anunță într-un comunicat de presa remis SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Vești de ultimă oră primite de Simona Halep din partea organizatorilor de la Palermo

Următorul turneu la care Simona își anunțase participarea este cel de la Praga, din capitala Cehiei, care începe din 10 august.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep!

Citește și:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!