Presa internațională, despre problemele întâmpinate de Simona Halep

Presa internațională, despre problemele întâmpinate de Simona Halep

SpotMedia.ro vă prezintă principalele comentarii apărute în presa internațională după ce autoritățile din Italia au decis să impună carantină pentru persoanele care vin din România, iar acest lucru ar putea face ca Simona Halep să nu mai participe la turneul de la Palermo.

Iată ce a scris presa internațională:

OA Sport: "Carantina anunțată de Ministerul Sănătății tuturor celor veniți din România și Bulgaria i-a aruncat pe organizatorii de la Palermo în pragul disperării. De teamă că Simona Halep nu va putea fi prezentă la Palermo, directorul turneului a decis să trimită o scrisoare Ministerului".

ADVERTISING

BolaMarela: "Guvernul Italiei o poate împiedica pe Simona Halep să joace la Palermo! Ea ar putea să nu mai ajungă niciodată la acest turneu, în urma unui decret semnat de ministrul sănătății, Roberto Speranza".

Punto de Break: "Simona Halep a văzut cum prezența sa la turneul de la Palermo este pusă sub semnul întrebării din cauza unei decizii politice luate de guvernul Italiei. Organizatorii au anunțat deja că vor face tot posibilul pentru a o aduce pe Simona chiar și în aceste condiții".

Amintim că Italia a impus, vineri, o perioadă de carantină pentru persoanele care vin din România și Bulgaria.

ADVERTISING

Ministrul Sănătății din Italia, Roberto Speranza, a semnat un ordin de carantină pentru persoanele care au fost în România și Bulgaria în ultimele 14 zile.

„Virusul nu a fost încă învins și continuă să circule. Din acest motiv, trebuie să fim precauți”, a scris Speranza pe rețelele de socializare.

3-9 august este perioada în care se desfășoară turneul de la Palermo.

Turneul din Sicilia este primul programat în circuitul WTA de la izbucnirea pandemiei de coronavirus.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!