Andrei Pavel, lăsat fără cuvinte de Simona Halep

Andrei Pavel, lăsat fără cuvinte de Simona Halep

Fostul mare tenismen român Andrei Pavel a rămas la propriu fără cuvinte după ce a auzit o declarație făcută de Simona Halep despre el.

„Am crescut cu dorința de a-l egala pe Andrei Pavel în orice. Țin minte că am fost la un meci de-al lui la Roland Garros și i-am cerut manșeta. Mi-a dat-o și apoi am ținut-o 6-7 ani în termobag la fiecare meci”, a spus Simona Halep despre Andrei Pavel.

După ce i s-a citit această declarație, Andrei Pavel a amuțit la propriu pentru câteva momente. "Absolut! E incredibil complimentul ăsta…", a afirmat Pavel la Gsp Live.

ADVERTISING

Apoi, Pavel i-a întors complimentul Simonei și a afirmat că a fost o onoare pentru el să lucreze cu marea noastră campioană.

"Simona a dus tenisul în România la un alt nivel! Am avut șansa să fiu lângă ea când a devenit numărul 1 mondial. Este incredibil ce a făcut Simona și sper să continue să facă, să mai joace câțiva ani buni pentru că e cea mai bună jucătoare în momentul de față și sper să mai câștige un Grand Slam", a completat Andrei Pavel.

Andrei Pavel a fost antrenorul Simonei Halep în 2017, când sportiva noastră a ajuns în premieră pe primul loc în clasamentul WTA.

ADVERTISING

Simona se pregătește de reluarea turneelor, iar primul la care va evolua va începe pe 3 august, la Palermo, în direct pe SpotMedia.ro.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!