Directorul turneului de la Palermo revine cu o nouă declarație la adresa Simonei Halep

Directorul turneului de la Palermo revine cu o nouă declarație la adresa Simonei Halep

Directorul turneului de la Palermo, Oliviero Palma, a revenit cu o nouă declarație la adresa Simonei Halep, după ce săptămâna trecută a criticat-o pentru că s-a retras din cauza restricțiilor de călătorie și a temerilor legate de pandemia de coronavirus.

Într-o declarație acordată agenției Reuters, Palma a afirmat că Simona Halep nu avea niciun motiv justificat să se retragă, deoarece nu avea de ce să se teamă.

"A fost păcat că am pierdut-o pe Simona Halep. Scrisoarea pe care autoritățile sanitare locale i-au trimis-o ar fi trebuit să o convingă, dar n-a fost cazul. În orice caz, avem un tablou foarte bun și fără ea și vom avea un turneu istoric", a spus Palma.

ADVERTISING

"Ruggero Razza, consilierul nostru sanitar, i-a trimis o scrisoare în limba engleză, dar totul a fost în zadar. S-a speriat și a preferat să cedeze!", a adăugat Oliviero Palma într-o conferință de presă.

Într-un comunicat de presă, organizatorii de la Palermo s-au declarat frustrați și amărâți de decizia luată de Simona Halep.

În schimb, sportiva noastră a explicat motivul pentru care a luat această decizie.

"Dată fiind creșterea numărului de cazuri de COVID-19 din România și fricile mele de a călători în străinătate, am luat, cu greu, decizia de a mă retrage de la turneul de la Palermo. Aș vrea să mulțumesc organizatorilor turneului și ministrului Sănătății din Italia pentru eforturile pe care le-au făcut pentru mine, și anume aceea de a obține derogarea de la intrarea pentru 14 zile în carantină" a anunțat Simona.

ADVERTISING

Pentru Simona urmează turneul de la Praga, care va începe pe 10 august.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!