Participă Simona Halep la Praga după ultimele restricții? Iată răspunsul pe care l-am primit

Participă Simona Halep la Praga după ultimele restricții? Iată răspunsul pe care l-am primit

SpotMedia.ro a încercat să afle dacă Simona Halep va participa la turneul de la Praga, după ce autoritățile din Cehia au impus noi restricții pentru cetățenii care vin din România.

Managerul de comunicare al Simonei Halep, Katie Spellman, a declarat pentru SpotMedia.ro că sportiva noastră intenționează să călătorească în Cehia la finalul acestei săptămâni.

Totuși, Katie Spellman ne-a declarat că Simona monitorizează în continuare criza curentă și o decizia finală nu a fost încă luată.

"În acest moment, Praga rămâne în calendarul Simonei, iar ea intenționează să călătorească în Cehia la finalul acestei săptămâni. Dar, așa cum știți, situația din jurul Covid-19 se schimbă de la o zi la alta, așa că Simona și echipa sa vor continua să monitorizeze totul cu atenție pentru a se asigura că sănătatea și siguranța sa rămân principalele priorități", a declarat Katie Spellman pentru SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Începând de luni, România a fost trecută pe lista roșie a țărilor cu risc de înalt de infectare. În aceste condiții, persoanele care călătoresc din România pot intra în țară, dar apoi trebuie să anunțe sosirea la DSP-ul din acel oraș și să se testeze pentru COVID-19.

Simona Halep este înscrisă la turneul de la Praga, care va începe pe 10 august. Sportiva noastră este prima favorită.

Totuși, după noile restricții impuse de Italia, Simona a decis să se retragă de la turneul de la Palermo.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING
ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!