Simona Halep dezvăluie pentru SpotMedia.ro ce i-a spus Darren Cahill despre participarea la US Open

Simona Halep dezvăluie pentru SpotMedia.ro ce i-a spus Darren Cahill despre participarea la US Open

Simona Halep a vorbit cu SpotMedia.ro înaintea debutului în turneul de la Praga, care va începe luni.

După conferința de presă susținută în limba engleză, Simona a avut un dialog și în limba română cu SpotMedia.ro. Astfel, am întrebat-o ce i-a spus Darren Cahill cu privire la participarea la US Open.

Antrenorul australian a ajuns deja în SUA și i-a transmis Simonei că lucrurile sunt în regulă. Totuși, Simona nu este încă hotărâtă să meargă la US Open.

"Am vorbit cu Darren Cahill aproape în fiecare zi pentru că el coordonează de la distanță antrenamentele mele. Mi-a spus că lucrurile sunt în regulă acolo, dar că decizia îmi aparține numai mie. Decizia de a participa la US Open nu depinde de prezența lui acolo, ci de felul în care mă voi simți eu, de cum voi fi mental", a spus Simona Halep pentru SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Am întrebat-o pe Simona Halep și care este obiectivul său din finalul acestui sezon. Sportiva noastră nu se mai gândește la turnee, ci la sănătate.

"Este dificil să am un obiectiv, important este să fiu sănătoasă. În acest moment sănătatea este pe primul loc pentru mine", ne-a mai spus Simona.

Ce a spus Simona Halep și la conferința de presă

SpotMedia.ro vă prezintă și declarațiile făcute de Simona Halep la conferința în limba engleză.

Despre participarea la Praga, Simona a afirmat că este nerăbdătoare să joace din nou.

"Am avut o pauză de 2 luni în timpul carantinei, am stat doar acasă. A fost greu fără tenis și ciudat, dar am avut timp să mă relaxez, să iau o pauză. Au fost 10 ani plini de turnee și a fost o pauză bună deși dificilă. M-am antrenat din greu apoi. Nu am călătorit deloc. Este prima dată din februarie. Totul este controlat aici și mă simt în siguranță.

ADVERTISING

Mă simt pregătită și sunt nerăbdătoare să simt din nou acele emoții de la un meci. Ca nivel al jocului nu știu cum sunt, voi spune după primul meci. La antrenamente mă simt bine, mă simt pregătită să reîncep, dar e dificil la un meci oficial", a afirmat Simona la conferința de presă.

Cât privește obiectivul din turneul de la Praga, Simona a menționat că nu are unul stabilit, ci vrea doar să redescopere tenisul și să câștige cât mai multe meciuri.

"Obiectivul este să câștig meciuri. Știu ca va fi dificil pentru că nu am ritm, dar cu răbdare voi fi capabilă să revin la nivelul meu. Sunt fericită să simt din nou turneele", a completat Simona.

ADVERTISING

Sportiva noastră va evolua în turneul de la Praga cu Polona Hercog, ocupanta locului 45 WTA, în direct pe SpotMedia.ro.

Scorul întâlnirilor precedente este 2-1 pentru Simona Halep.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

SpotMedia.ro e una dintre cele două instituții media din România acreditate de WTA pentru turneul de la Praga. Rămâneți alături de noi pentru detalii despre campioana noastră!


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!