Barbora Krejcikova, întrebată de SpotMedia.ro ce crede despre Simona Halep: Răspunsul viitoarei adversare de la Praga

Barbora Krejcikova, întrebată de SpotMedia.ro ce crede despre Simona Halep: Răspunsul viitoarei adversare de la Praga

SpotMedia.ro a vorbit cu Barbora Krejcikova, viitoarea adversară a Simonei Halep din optimile de finală de la Praga.

Jucătoarea din Cehia a fost întrebată de SpotMedia.ro cum anticipează meciul contra Simonei Halep și ce părere are despre sportiva noastră.

"Va fi un meci foarte dificil, este una dintre cele mai bune jucătoare din lume. E o plăcere să joc contra ei. Este un lucru grozav pentru mine să joc cu cineva de valoarea Simonei.

Simona este o persoană foarte bună. Mereu când o văd în vestiar zâmbește, salută, ne întreabă cum suntem. Este o persoană minunată și o admir cu adevărat", a declarat Barbora Krejcikova.

ADVERTISING

Simona Halep și Barbora Krejcikova s-au mai întâlnit o singură dată, în 2016, la București, când Simona Halep s-a impus cu 3-6, 6-1, 6-1.

Barbora Krejcikova ocupă locul 118 WTA la simplu, iar cel mai sus a ajuns pe locul 112. La dublu, în schimb, are două Grand Slam-uri câștigate.

Partida dintre Simona Halep și Barbora Krejcikova va avea loc miercuri, LIVE Text pe SpotMedia.ro cu selecții video de la cele mai importante momente în timp real.

Amintim că Simona Halep s-a calificat în optimile de la Praga după ce a trecut de Polona Hercog (46 WTA) cu 6-1, 1-6, 7-6 (3).

ADVERTISING

A fost primul meci pentru Simona Halep după o pauză de aproximativ jumătate de an.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

SpotMedia.ro e una dintre cele două instituții media din România acreditate de WTA pentru turneul de la Praga. Rămâneți alături de noi pentru detalii despre campioana noastră!


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!