Simona Halep joacă pentru cele mai mici premii din ultimii 6 ani. Câți bani și-a asigurat la Praga

Simona Halep joacă pentru cele mai mici premii din ultimii 6 ani. Câți bani și-a asigurat la Praga

Simona Halep nu a mers la turneul de la Praga pentru bani, ci doar pentru a juca din nou tenis într-o competiție oficială.

Competiția din capitala Cehiei nu are deloc o miză financiară pentru sportiva noastră, întrucât premiile de la Praga sunt foarte mici.

Spre exemplu, Simona și-a asigurat în momentul de față un cec în valoare de 3.150 de dolari pentru calificarea în optimile de finală.

Dacă o vă învinge pe Barbora Krejcikova, Simona va avea asigurat un cec de 5.000 de dolari. Iar dacă va câștiga turneul, suma va ajunge la 25 de mii de dolari.

ADVERTISING

Simona nu a mai jucat la un turneu care să ofere premii atât de mici din 2014, de la 's-Hertogenbosch (Olanda). Din informațiile verificate de SpotMedia.ro, Simona a plecat atunci acasă cu un cec în valoare de 3.420 de dolari.

Un alt turneu mic la care Simona a evoluat este cel de la București, din 2016, la care a obținut 43 de mii de dolari după ce a câștigat finala cu Anastasija Sevastova.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

SpotMedia.ro e una dintre cele două instituții media din România acreditate de WTA pentru turneul de la Praga. Rămâneți alături de noi pentru detalii despre campioana noastră!


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!