Simona Halep joacă pentru cele mai mici premii din ultimii 6 ani. Câți bani și-a asigurat la Praga

Simona Halep joacă pentru cele mai mici premii din ultimii 6 ani. Câți bani și-a asigurat la Praga

Simona Halep nu a mers la turneul de la Praga pentru bani, ci doar pentru a juca din nou tenis într-o competiție oficială.

Competiția din capitala Cehiei nu are deloc o miză financiară pentru sportiva noastră, întrucât premiile de la Praga sunt foarte mici.

Spre exemplu, Simona și-a asigurat în momentul de față un cec în valoare de 3.150 de dolari pentru calificarea în optimile de finală.

Dacă o vă învinge pe Barbora Krejcikova, Simona va avea asigurat un cec de 5.000 de dolari. Iar dacă va câștiga turneul, suma va ajunge la 25 de mii de dolari.

Simona nu a mai jucat la un turneu care să ofere premii atât de mici din 2014, de la 's-Hertogenbosch (Olanda). Din informațiile verificate de SpotMedia.ro, Simona a plecat atunci acasă cu un cec în valoare de 3.420 de dolari.

Un alt turneu mic la care Simona a evoluat este cel de la București, din 2016, la care a obținut 43 de mii de dolari după ce a câștigat finala cu Anastasija Sevastova.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

SpotMedia.ro e una dintre cele două instituții media din România acreditate de WTA pentru turneul de la Praga. Rămâneți alături de noi pentru detalii despre campioana noastră!


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!