Simona Halep prezintă lecția pe care a învățat-o la Praga: "Sunt foarte mândră"

Simona Halep prezintă lecția pe care a învățat-o la Praga: "Sunt foarte mândră"

Simona Halep a dezvăluit care este lecția pe care a învățat-o cu ocazia meciului cu Polona Hercog, din primul tur de la Praga.

Sportiva noastră afirmă că acest meci a fost și ca o lecție pentru ea, deoarece a învățat că trebuie să aibă mai multa răbdare în momentele cheie. Simona a ratat 7 mingi de meci în această partidă, dar a reușit să își revină și să câștige.

"Nu m-am supărat și sunt foarte mândră de asta. N-am fost deloc supărată că am ratat acele mingi de meci! Am luptat și mi-am zis că dacă am avut acele mingi pot veni și altele. Mă bucură tare mult că nu m-am enervat. Am stat calmă, am fost concentrată. Se mai întâmplă și am învățat ceva. Data viitoare o să fiu un pic mai răbdătoare și o să joc mingea", a spus Simona Halep.

ADVERTISING

De asemenea, Simona a vorbit și despre absența spectatorilor români de la meci.

"Este diferit pentru că nu mai primești energia publicului, nu mai sunt oameni în jur. Totuși, m-am gândit doar să-mi găsesc ritmul. Mi-am regăsit energia, simt că am fost și mai calmă. Nu vreau să mă plâng de faptul că nu sunt spectatori. Astea sunt regulile și trebuie să le acceptăm", a spus Simona Halep.

În optimile de finală de la Praga, Simona Halep o va întâlni pe Barbora Krejcikova.

Sportiva din Cehia ocupă locul 118 WTA la simplu, iar cel mai sus a ajuns pe locul 112. La dublu, în schimb, are două Grand Slam-uri câștigate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Partida dintre Simona Halep și Barbora Krejcikova va avea loc joi, LIVE Text pe SpotMedia.ro cu selecții video de la cele mai importante momente în timp real.

Amintim că Simona Halep s-a calificat în optimile de la Praga după ce a trecut de Polona Hercog (46 WTA) cu 6-1, 1-6, 7-6 (3).

A fost primul meci pentru Simona Halep după o pauză de aproximativ jumătate de an.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

SpotMedia.ro e una dintre cele două instituții media din România acreditate de WTA pentru turneul de la Praga. Rămâneți alături de noi pentru detalii despre campioana noastră!


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!