Ce spun organizatorii de la US Open după ce Simona Halep și alte tenismene de top s-au retras în masă

Ce spun organizatorii de la US Open după ce Simona Halep și alte tenismene de top s-au retras în masă

Organizatorii de la US Open au oferit prima reacție după ce Simona Halep și mai multe tenismene de top s-au retras de la ediția din acest an.

Directorul executiv al Federației de Tenis din SUA spune că, în pofida acestor retrageri, la US Open vor fi prezente o mulțime de jucătoare de top, așa că turneul nu este slăbit.

"În contextul actual nu aș putea fi mai fericit! E peste așteptările noastre. Ne lipsesc câteva jucătoare, dar per total numerele sunt foarte puternice și avem un tablou foarte solid.

ADVERTISING

Sunt foarte bucuros să văd din nou tenis. Oamenii sunt flămânzi să vadă tenis. Sunt foarte optimist și sunt convins că vom fi mândri de ce am realizat", a afirmat Mike Dowse, citat de Tennis365.com.

Din top 10 WTA vor participa la US Open doar Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Sofia Kenin și Serena Williamas.

În schimb, printre jucătoarele care s-au mai retras de la US Open se mai află Ana Bogdan, Fiona Ferro, Julia Goerges, Hsieh Su-Wei, Barbora Krejcikova, Svetlana Kuznetsova, Anastasia Pavlyuchenkova, Polona Hercog, Shuai Peng, Anastasia Potapova, Sam Stosur, Barboraa Strycova, Wang Qiang, Wang Xiyu, Wang Yafan, Zheng Saisai și Zhu Lin.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De aceste retrageri numeroase a profitat și Mihaela Buzărnescu, întrucât sportiva noastră a prins un loc pe tabloul principal.

US Open 2020 va începe pe 31 august, însă interesul a mai scăzut după aceste retrageri în masă.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!