Ion Țiriac dezvăluie de ce Simona Halep nu a mers la US Open. Explicația omului de afaceri

Ion Țiriac dezvăluie de ce Simona Halep nu a mers la US Open. Explicația omului de afaceri

Omul de faceri Ion Țiriac, managerul din umbră al Simonei Halep, a dezvăluit de ce sportiva noastră a decis să nu participe la US Open.

Țiriac spune că programul din tenis este făcut foarte prost în acest final de sezon, deoarece i-ar fi fost imposibilă tranziția de la hard la zgura după US Open.

"Te rogi lui Dumnezeu să se joace Roma, acum dacă Madridul nu se joacă. Dar ai rămas pe zgură… Era ridicol să spui că mă duc să mă antrenez 5 zile la US Open, joc un Grand Slam și apoi mă întorc pe zgură. Tot programul de la tenis s-a bulversat", a spus Țiriac pentru Gsp.

ADVERTISING

De asemenea, Țiriac a explicat și motivul pentru care Simona Halep nu a mers la Palermo.

"Halep nu s-a mai dus la Palermo pentru că era prea înghesuit Palermo, dar și Italia era mult mai critică decât Cehia în momentul acela", a completat Țiriac.

Din top 10 WTA vor participa la US Open doar Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Sofia Kenin și Serena Williams.

În schimb, printre jucătoarele care s-au mai retras de la US Open se mai află, pe lângă Simona Halep, Ana Bogdan, Polona Hercog, Fiona Ferro, Andrea Petkovic, Julia Goerges, Hsieh Su-Wei, Barbora Krejcikova, Svetlana Kuznetsova, Anastasia Pavlyuchenkova, Shuai Peng, Anastasia Potapova, Sam Stosur, Barbora Strycova, Wang Qiang, Wang Xiyu, Wang Yafan, Zheng Saisai și Zhu Lin.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De aceste retrageri numeroase a profitat și Mihaela Buzărnescu, întrucât sportiva noastră a prins un loc pe tabloul principal.

US Open 2020 va începe pe 31 august, însă interesul a mai scăzut după aceste retrageri în masă.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇