Bianca Andreescu dezvăluie de ce îi e veșnic recunoscătoare Simonei Halep

Bianca Andreescu dezvăluie de ce îi e veșnic recunoscătoare Simonei Halep

Bianca Andreescu a afirmat că îi va fi recunoscătoare pentru totdeauna Simonei Halep pentru sprijinul pe care i l-a acordat la începutul carierei.

Jucătoarea cu origini românești și-a adus aminte de o întâlnire pe care a avut-o cu Simona Halep la Rogers Cup 2016.

La acel moment, Simona a sfătuit-o pe Bianca să renunțe rapid la cariera la juniori și să treacă la senioare. Bianca a ascultat sfatul Simonei și ulterior a avut evoluții excelente.

"Când eram tânără și în creștere am avut ca sursa de inspirație numeroși campioni care m-au ajutat să îmi urmez visele și mi-au arătat cum să fac asta. Sunt recunoscătoare pentru acest lucru.

ADVERTISING

Acea întălnire cu Simona Halep rămâne specială. Acum încerc să dau și eu oamenilor tineri, să fiu un model pentru ei, să le arat că printr-o atitudine bună și cu mult efort vei putea reuși", a spus Bianca Andreescu pentru postul TSN.

Bianca Andreescu a avut un an 2019 excelent, cu titluri la Indian Wells și Rogers Cup, dar și primul Grand Slam din carieră, la US Open.

La finalul anului trecut, Bianca a disputat și un meci contra Simonei Halep, la Turneul Campioanelor, însă a fost învinsă.

De la acea competiție, Bianca nu a mai jucat tenis și nu va participa nici la US Open 2020.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!