Karolina Pliskova nu le înțelege pe tenismenele de top care s-au retras de la US Open

Karolina Pliskova nu le înțelege pe tenismenele de top care s-au retras de la US Open

Jucătoarea Karolina Pliskova a afirmat că nu înțelege motivul pentru care mai multe tenismene de top au ales să nu participe la ediția din acest an de la US Open.

Pliskova spune că doar cele care au restricții de călătorie au un motiv solid, în timp ce despre cele care se tem că s-ar putea infecta spune că același lucru se poate întâmpla și dacă nu călătoresc.

"Da, am rămas surprinsă! Pentru mine a fost o decizie ușoară deoarece de la început m-am gândit să joc și eram sigură că voi face această călătorie. E o surpriză că restul fetelor nu au venit. Ok, poate unele nu au putut să călătorească, dar din alte țări se putea ajunge aici și nu au venit. Este decizia lor, poate că nu s-au simțit în siguranță, dar eu mă simt chiar în siguranță!

ADVERTISING

Toată lumea de aici face tot posibilul să fim în siguranță, nu e ca și cum dacă rămâi acasă nu ți se poate întâmpla nimic. Pentru mine a fost o decizie ușoară, nici măcar nu am stat pe gânduri", a spus Karolina Pliskova într-o conferință de presă.

Din top 10 WTA vor participa la US Open doar Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Sofia Kenin și Serena Williamas.

În schimb, printre jucătoarele care s-au mai retras de la US Open se mai află, pe lângă Simona Halep, Ana Bogdan, Polona Hercog, Fiona Ferro, Andrea Petkovic, Julia Goerges, Hsieh Su-Wei, Barbora Krejcikova, Svetlana Kuznetsova, Anastasia Pavlyuchenkova, Shuai Peng, Anastasia Potapova, Sam Stosur, Barbora Strycova, Wang Qiang, Wang Xiyu, Wang Yafan, Zheng Saisai și Zhu Lin.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De aceste retrageri numeroase a profitat și Mihaela Buzărnescu, întrucât sportiva noastră a prins un loc pe tabloul principal.

US Open 2020 va începe pe 31 august, însă interesul a mai scăzut după aceste retrageri în masă.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!