Elise Mertens explică de ce a pierdut finala cu Simona Halep de la Praga

Elise Mertens explică de ce a pierdut finala cu Simona Halep de la Praga

Jucătoarea belgiană Elise Mertens a explicat de ce a pierdut finala cu Simona Halep de la Praga, la o săptămână distanță de la acel meci.

Elise Mertens a afirmat că nu a putut face față ritmului Simonei Halep, care i-a trimis aproape toate mingile înapoi. Belgianca a avut doar cuvinte de laudă la adresa Simonei.

"Simona a fost foarte solidă, a trimis înapoi multe mingi, a construit bine punctele. Știe toată lumea că e grozavă. A fost dificil pentru mine să închei punctele. Ritmul meu a fost mai slab, dar per total sunt mulțumită.

ADVERTISING

Serviciul meu din primul set a fost mai slab, dar Simona citește foarte bine jocul, a trimis aproape tot înapoi. Și dacă ai un serviciu bun, tot trebuie să o iei de la capăt să construiești punctul pentru că ea trimite totul înapoi. Am încercat tot ce am mai avut mai bun", a spus Elise Mertens într-o conferință de presă.

Amintim că Simona Halep a câștigat, sâmbăta trecută, turneul de la Praga, după ce a învins-o pe Elise Mertens (23 WTA), cu 6-2, 7-5.

Sportiva noastra s-a retras de la US Open, iar următorul turneu din calendarul său este cel de la Roma, din luna septembrie.

ADVERTISING

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!