Ce spune Mats Wilander după ce Simona Halep s-a retras de la US Open

Ce spune Mats Wilander după ce Simona Halep s-a retras de la US Open

Legendarul Mats Wilander a vorbit despre ediția din acest an de la US Open și despre retragerea Simonei Halep.

Fostul mare tenismen suedez este de părere că secțiunea feminină nu este afectată de numeroasele retrageri ale jucătoarelor din top 10 WTA, deoarece doar Simona Halep a arătat că poate fi constantă la orice turneu la care participă.

"Competiția feminină a fost foarte deschisă în ultimii 4-5 ani, au apărut multe câștigătoare noi. Doar puține jucătoare, precum Simona Halep și Serena Williams, trebuie luate în calcul în mod constant, dar de asemenea sunt și multe tinere noi.

ADVERTISING

Naomi Osaka a arătat la US Open că poate câștiga un Grand Slam la 20 de ani, iar acum poate face asta din nou. Retragerile jucătoarelor din top 10 WTA nu devalorizează competiția, dar oferă oportunități suplimentare", a spus Mats Wilander pentru Nemzeti Sport.

De asemenea, Wilander a explicat de ce Serena trebuie neapărat să câștige US Open.

"Trebuie să câștige acum. Dacă nu, oamenii și chiar ea vor începe să își pună semne de întrebare dacă va mai putea să câștige un turneu important. Și apoi îi va fi și mai greu", a mai spus Wilander.

ADVERTISING

Din top 10 WTA vor participa la US Open doar Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Sofia Kenin și Serena Williamas.

În schimb, printre jucătoarele care s-au mai retras de la US Open se mai află, pe lângă Simona Halep, Ana Bogdan, Polona Hercog, Fiona Ferro, Andrea Petkovic, Julia Goerges, Hsieh Su-Wei, Barbora Krejcikova, Svetlana Kuznetsova, Anastasia Pavlyuchenkova, Shuai Peng, Anastasia Potapova, Sam Stosur, Barbora Strycova, Wang Qiang, Wang Xiyu, Wang Yafan, Zheng Saisai, Carla Suarez Navarro, Jelena Ostapenko, Tamara Zidansek și Zhu Lin.

ADVERTISING

US Open 2020 va începe pe 31 august, însă interesul a mai scăzut după aceste retrageri în masă.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!