Gabi Balint a găsit vinovatul după înfrângerea lui CFR Cluj: "Dan Petrescu a comis o mare greșeală cu el"

Gabi Balint a găsit vinovatul după înfrângerea lui CFR Cluj: "Dan Petrescu a comis o mare greșeală cu el"

Fostul mare fotbalist român Gabi Balint spune că fundașul central Kevin Boli este principalul vinovat pentru ratarea calificării lui CFR Cluj în turul 3 preliminar în Liga Campionilor.

Balint spune că Boli nu trebuie învinovățit pentru ratarea penaltiului, ci pentru greșelile comise la cele două goluri marcate de Dinamo Zagreb.

"CFR a avut un om care a fost catastrofal. Greșește la goluri, îți face penalti cu o etapă înainte, știi că nu era cu mintea la meci. E marea greșeală a lui Dan Petrescu. Nu trebuia jucat.

ADVERTISING

CFR Cluj nu mi-a displăcut ca joc, Dinamo Zagreb nu a fost ce mă așteptam. Jocul a fost echilibrat. CFR a jucat bine, mă așteptam să nu fie chiar așa. Singura problemă a fost cu Boli, poate trebuia Burcă fundaș central. Boli i-a îngropat în meciul ăsta", a spus Balint la Digi Sport.

CFR Cluj a fost eliminată de Dinamo Zagreb în turul 2 preliminar din Liga Campionilor, după ce a fost învinsă la loviturile de departajare. Scorul în timpul regulamentar a fost 2-2, iar Dinamo s-a impus la penaltiuri cu 6-5.

ADVERTISING

La penaltiuri, CFR Cluj a fost aproape de calificare, dar Golofca a ratat penaltiul, cu un șut foarte slab. Apoi, CFR Cluj a fost eliminată, după ce Boli a tras mult peste poartă.

Campioana României a jucat în superioritate numerică din startul reprizei secunde, iar în continuare va evolua în turul 3 preliminar din Europa League.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇