Gabi Balint a găsit vinovatul după înfrângerea lui CFR Cluj: "Dan Petrescu a comis o mare greșeală cu el"

Gabi Balint a găsit vinovatul după înfrângerea lui CFR Cluj: "Dan Petrescu a comis o mare greșeală cu el"

Fostul mare fotbalist român Gabi Balint spune că fundașul central Kevin Boli este principalul vinovat pentru ratarea calificării lui CFR Cluj în turul 3 preliminar în Liga Campionilor.

Balint spune că Boli nu trebuie învinovățit pentru ratarea penaltiului, ci pentru greșelile comise la cele două goluri marcate de Dinamo Zagreb.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"CFR a avut un om care a fost catastrofal. Greșește la goluri, îți face penalti cu o etapă înainte, știi că nu era cu mintea la meci. E marea greșeală a lui Dan Petrescu. Nu trebuia jucat.

CFR Cluj nu mi-a displăcut ca joc, Dinamo Zagreb nu a fost ce mă așteptam. Jocul a fost echilibrat. CFR a jucat bine, mă așteptam să nu fie chiar așa. Singura problemă a fost cu Boli, poate trebuia Burcă fundaș central. Boli i-a îngropat în meciul ăsta", a spus Balint la Digi Sport.

CFR Cluj a fost eliminată de Dinamo Zagreb în turul 2 preliminar din Liga Campionilor, după ce a fost învinsă la loviturile de departajare. Scorul în timpul regulamentar a fost 2-2, iar Dinamo s-a impus la penaltiuri cu 6-5.

La penaltiuri, CFR Cluj a fost aproape de calificare, dar Golofca a ratat penaltiul, cu un șut foarte slab. Apoi, CFR Cluj a fost eliminată, după ce Boli a tras mult peste poartă.

Campioana României a jucat în superioritate numerică din startul reprizei secunde, iar în continuare va evolua în turul 3 preliminar din Europa League.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!