Dan Petrescu anunță plecări de la CFR Cluj

Dan Petrescu anunță plecări de la CFR Cluj

Dan Petrescu a oferit prima reacție după meciul câștigat de CFR Cluj pe terenul celor de la Academica Clinceni, în prima etapă a Ligii 1.

Campioana României a obținut cele trei puncte, dar jocul echipei nu l-a mulțumit pe Dan Petrescu, care cere transferuri.

Totodată, tehnicianul în vârstă de 52 de ani a anunțat că gruparea din Gruia încearcă să se desparte de mai mulți jucători, fără însă să le dezvăluie identitatea.

"Nu sunt mulțumit de joc, dar sunt mulțumit de rezultat. Veneam după o deplasare grea, după meci n-am dormit deloc, pentru că am aterizat la 6 dimineață, dar asta nu era o scuză. Ritmul nu a fost cel pe care mi-l doresc eu. Djokovic știam că va putea juca o repriză, Păun are doar trei zile cu echipa, l-am băgat pentru moral.

Sunt posturi unde am nevoie de jucători, de ceva nou, fresh. Sunt trei posturi clare. Sunt jucători care trebuie să mai vină și alții să plece. Mereu mi-am dorit cel puțin doi jucători pe post și avem nevoie să ne întărim în unele zone. Sunt mulți jucători care au o vârstă și e foarte greu să reziste."

Dan Petrescu, la Digi Sport
ADVERTISING

CFR Cluj s-a impus cu 2-1 pe terenul celor de la Academica Clinceni, într-un meci disputat duminică seara în prima etapă a Ligii 1.

Vezi: CFR Cluj a câștigat cu emoții în prima etapă a Ligii 1

Pentru clujeni urmează meciul cu Dinamo Zagreb, de miercuri, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇